Fizikai adatvédelem

Széfek és páncélszekrények

 

 

Diewitz és Wurster átadótálcák és kofferzsilipek

A pénzátadó tálca méretétől függően alkalmas pénz, bizonylat, jegyek, értékpapírok, receptek (pl. gyógyszertári ügyelet), illetve kisebb csomagok átadására. Nagyobb méretű tárgyak pl. dossziék, pénzkazetták, áruk forgalmát az átadótálca alatt vagy az alsó tálcában lehet lebonyolítani. A pénzátadók tálcái többnyire közép- és véghelyzeteikben rögzíthetők. A tálcák különleges kopásálló bevonata esztétikus marad még jelentős érmeforgalom mellett is.

A DIEWITZ és Wurster pénzátadók kényelmessé és biztonságossá teszik a pénz- és okmányforgalmat, minimálisra csökkentve a fenyegetettséget, kiküszöbölve a kellemetlen huzatot.

A koffer- és konténerzsilip pénzszállító táskák, nagyobb méretű csomagok belövés és betörés ellen védett biztonságos átadására szolgál.

Szigorú golyóállósági követelményeket elégítenek ki a DIN 52290 szerint minősített M3, M4 illetve M5 fokozatú átadók..

ADOLPHS tűz és betörésbiztos irat- és adatszéfek, páncélszekrények

Az ADOLPHS cég 1890 óta készít különböző páncélszekrényeket. A cég gyártmányainak választéka, a falba építhető széfektől a tűz- és betörésbiztos széfeken át, az új, Euro-normák szerint minősített, VdS 1-5 előírásainak megfelelő páncélszekrényekig terjed. A termékek kitűnő minőségét a különböző vizsgálati módszereken túl az is bizonyítja, hogy több, igen jó nevű, páncélberendezéseket gyártó cég típusválasztékát ADOLPHS tűzbiztos széfekkel egészíti ki. Az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer garantálja az egyenletesen jó gyártási minőséget. A gyártó különös hangsúlyt fektet a környezet védelmére, a páncélszekrényeket újrafeldolgozható anyagokból készíti.

Euro-adat- és iratszéfek (AED / AEP sorozat)

A tűzbiztos széfek légmentesen záró tömítőrendszerüknek köszönhetően kizárják az égésgázokat, megvédik az értékes adathordozókat a tűzoltóvíz vagy csőtörés káros következményeitől és a belső páratartalmat állandó értéken tartják. Az adatok tökéletes biztonságát szavatolja az adatszéfek mágneses árnyékoltsága. Valamennyi Adolphs Euro-széf rendelkezik MABISZ minősítéssel.

A felhasznált speciális töltőanyagoknak köszönhetően az ADOLPHS széfek egyedülálló tulajdonsága, hogy a tűzállóságon túlmenően feltörhetőséggel szemben is fokozott ellenállást mutatnak . A tűzbiztos széfek típustól függően kielégítik a VdS 1-2-3 biztonsági előírásait, ezáltal az iratok és adatok tűzbiztos megőrzésén kívül védelmet nyújtanak betörő szerszámokkal való támadás esetén is. Az adathordozók fokozott mechanikai védelme azért sem hanyagolható el, mert a rajtuk tárolt információ értéket képvisel, és illetéktelen kezekben jelentős károkat okozhat.